Какви са възможните коалиции? Партията на Бойко Борисов ГЕРБ- разполагат с 67 мандата

...
Какви са възможните коалиции?
Партията на Бойко Борисов ГЕРБ- разполагат с 67 мандата
Коментари Харесай

Какви са възможните коалиции в 48-ото НС?

Какви са вероятните обединения?

Партията на Бойко Борисов ГЕРБ- разполагат с 67 мандата в новия парламент, следвана от “Продължаваме смяната ” с 53-ма депутати. 

36 мандата има , а партията на Костадин Костадинов  “Възраждане ” - 27. Левицата на Корнелия Нинова БСП има 25 депутата, а “Демократична България ” - 20. Мандатите на партията на някогашния длъжностен премиер Стефан Янев  “Български напредък ” са 12. 

Вотът на българите отреди място в пленарната зала на ГЕРБ-, „ “, , „ “, , „ “ и „ “

Възможната композиция въз основата на контактната група, която сътвориха от , прави 115 гласа. Тя е водена от Соломон Паси  Соломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 година в Пловдив. Син е на известния професор по философия и и Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното. Това е по този начин, тъй като единствено от , ДПС и “Български напредък ” се отзоваха на поканата. Тези гласове обаче не доближават за съставяне на устойчиво болшинство, припомня бТВ.

Ако към някогашните съдружни сътрудници от Политическа партия, БСП и Демократична България се прибавят и мандатите на БВ, то общо вършат 110 гласа, което също не доближава за устойчиво болшинство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР